Tim den Braber wint Zuiderzeeronde

Algemeen

🥇TIM DEN BRABER sprint naar de winst in de Toptotaal Zuiderzeeronde!🏆 Wat een epische koers was het, ondanks de uitdagende omstandigheden van een waaierkoers🌬💨, door het excellente teamwork wist Tim zich goed te handhaven in het peloton. Uiteindelijk sprintte hij naar de overwinning, met een indrukwekkend krachtvertoon en doorzettingsvermogen! Een fantastische prestatie om trots op te zijn! 🙌 Gepaard met deze overwinning grijpt Tim ook de leiderstrui in de @Clubcompetitie! Op naar nog meer succesvolle koersen en memorabele overwinningen!

Zelf zegt Tim het volgende over de koers:

“Vandaag Stonden we met een groot plan aan de start van de Zuiderzeeronde. helaas bleek de neutralisatie zoals gewoonlijk langer te duren, waardoor het plan niet helemaal uitkwam. We zaten er alsnog met een aantal man goed bij, waarbij Max het flink op de kant trok op de dijk. Even later bleek de wind toch ongunstiger te staan dan we voorheen hadden gedacht waardoor het eigenlijk een stuk wind tegen en daarna een stuk wind mee was in de polder. Na een lang stuk wind tegen, ging het toch opeens op de kant en zat ik als enige mee. Dat was flink balen maar ook niet het einde van de wereld. Uiteindelijk kwam alles weer bij elkaar op het stuk wind tegen. Nu konden we als ploeg weer goed groeperen, waarbij me goed van voren zaten bij opdraaien zijwind. Door een onnodige duw gaan zowel Max als Simon hard onderuit en kunnen niet verder. Het breekt door de grote crash. Bij opdraaien dijk voor de laatste ronde is het gat bij dicht en we trekken goed door. In de verzorging ga ik zelf nog een keer aan waarbij we het draaiende houden en het als ploeg nog een keer op de kant zetten. Het gat is bijna gedicht en we beginnen weer opnieuw. Nu wordt het waarschijnlijksprinten maar we hadden nog een plan op de dijk. Daarbij samen met Nick alles nog een keer op de kant getrokken maar helaas geen samenwerking tot stand gekomen. Het laatste stuk was de wind te ver op kop om weg te komen. De sprint was hectisch en heb daarbij mijn eigen weg gekozen, koos de juiste kant en kon eindelijk vrij sprinten wat de overwinning opleverde. 🦍”

🥇TIM DEN BRABER sprints to victory in the Toptotaal Zuiderzeeronde! 🏆 What an epic race it was, despite the challenging conditions of a crosswind race 🌬💨. Thanks to excellent teamwork, Tim managed to stay well positioned in the peloton. In the final, he sprinted to victory, showcasing impressive strength and perseverance! A fantastic achievement to be proud of! 🙌 Alongside this victory, Tim also grabs the leader’s jersey in the @Clubcompetitie! Here’s to more successful races and memorable victories ahead!

#VolhardingCyclingTeam #ToptotaalZuiderzeeronde #Wielrennen 

Tags:

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *